06 31 49 57 63 info@lochemseuitdaging.nl

Beursvloer 2018 in Dorpshuus Hoeflo!

De enige beurs ‘met winst voor iedereen’

Ieder jaar proberen wij de beursvloer in de verschillende kernen van de gemeente Lochem te organiseren, om met elkaar de gemeente een stukje mooier te maken.

Wat is de Beursvloer?

Op de maatschappelijk Beursvloer bieden wij maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van de 3 M’s (menskracht, materialen en middelen) worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf. In één uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod en maken matches met elkaar. Zo brengen we matches tot stand die op de korte termijn concreet oplossingen bieden en op de lange(re) termijn mensen met elkaar verbinden.

 

 

Dit jaar  zal de 5e editie van de maatschappelijke beursvloer plaatsvinden op dinsdag 18 september 2018 van 16:30 – 18:30 uur in het geweldige foyer van Dorpshuus Hoeflo in Harfsen.   

De beursvloer is in 2014, 2015, 2016 en 2017 met succes georganiseerd! Wilt u ook een steentje bij dragen aan het succes van dit jaar? Meld u dan nu aan via het onderstaande formulier, mocht u andere vragen hebben mail die dan naar info@lochemseuitdaging.nl

LET OP! Ook dit jaar hanteren wij    VOL = VOL !

 

Aanmelden formulier Beursvloer 2018

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Pin It on Pinterest

Share This