06 31 49 57 63 info@lochemseuitdaging.nl

BeursvloerLochem: groot succes

Op 10 juni heeft BeursvloerLochem plaatsgevonden bij het Kulturhus ’t Kruispunt in Laren en de kerk. Ruim 50 verenigingen, stichtingen en bedrijven waren aanwezig om matches te maken op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen.

Ronnie Degen, voorzitter Ondernemersvereniging Laren en Jan Kottelenberg, wethouder gemeente Lochem, openden de Beursvloer.

Het handelen begon: eerst nog wat aarzelend, maar al gauw in volle overgave en met enige haast, want de handeltijd is op de Beursvloer immers maar 1 uur.

Daan Siebelink (Tap & Van Hoff) interviewde als spreekstalmeester mensen die op zoek waren naar iets speciaals, ondernemers die iets in de aanbieding hadden en partijen die samen een match hadden gemaakt. Johan Braakman legde alles vast op foto en Benno Schepers en collega van Audio Visuele Vereniging Oost op film (volgt snel). Kijk voor alle foto’s op Achterhoekfoto.nl.

Aan het eind van het uur handelen stond er een rij voor de notaris die de matches bekrachtigde. Jorrit Schotsman (Tap & Van Hoff) had het er maar druk mee. Nadat alle matches hem waren gepasseerd was het resultaat van dit uur onderhandelen: 53 matches met een waarde van rond de 31.000 euro. Een geweldig resultaat voor deze 2e Beursvloer in de gemeente Lochem en een verdubbeling van het aantal en waarde van vorig jaar. De ervaring leert dat er nog matches naijlen de komende weken, die hun oorsprong hebben op deze Beursvloer.

Met dank aan:
Kulturhus ’t Kruispunt, Stegeman Laren, Wereldbakker Wijnand, Koninklijke Apollo, JWS alles voor kantoor, Tap & Van Hoff Notarissen, ffbb Projectmanagement, Welzijn Lochem, Hapjezz, ondernemersvereniging Laren, gemeente Lochem.

Deelnemers 3 Een aantal deelnemers 1 Een aantal deelnemers 2 Gongslag Ronnie start

Pin It on Pinterest

Share This