06 31 49 57 63 info@lochemseuitdaging.nl

Heropening Speeltuin Molengronden

22-12-2014 – Op 20 december is de speeltuin aan de Kopermolenring in Lochem feestelijk heropend! In 2013 begon de speeltuincommissie ‘MolenSpeelGronden’ met het opknappen van de speeltuin naast boerderij Immenkamp aan de Kopermolenring in Lochem.

De speeltoestellen werden opnieuw gekeurd en ze werden verplaatst om ruimte te maken voor een nieuw klimtoestel. Voordat dit nieuwe toestel kon worden aangeschaft werden diverse activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen. Ook werden sponsors gevonden. Er werd een kabelbaan aangelegd en de speeltoestellen werden opnieuw geverfd.

Daarna resteerde nog de wens voor een wandelwagenpad door de speeltuin en een paar picknickbanken. Een aanvraag hiervoor bij de Lochemse Uitdaging resulteerde erin dat 2 stratenmakers van Elweco-Medo met geleverd materiaal van Hoftijzer (tegels, banden en zand) het pad aanlegden. Hovenier Patrick Fleming maakte en plaatste de nieuwe picknickset.

Nadat alles klaar was, was het tijd voor de officiële heropening door wethouder Trix van der Linde. Een aantal aanwezige kinderen hielp haar met het doorknippen van het lint voor de ingang van de speeltuin. Vele kinderen probeerden daarna het klimtoestel uit. Deze speeltuin is weer klaar voor de toekomst!

Nieuw speeltoestel

De harde werkers!

De sponsors

 

Pin It on Pinterest

Share This