06 31 49 57 63 info@lochemseuitdaging.nl

Kom ook naar de beursvloer 8 juni

De derde editie van de beursvloer wordt dit jaar gehouden in ‘Ons Huis’ in Almen. Deze enige beurs ‘met winst voor iedereen’ wordt georganiseerd door de Lochemse Uitdaging op woensdag 8 juni a.s.

Verenigingen en stichtingen in de gemeente Lochem kunnen hier hun vragen stellen op het gebied van menskracht, materialen en middelen. Het bedrijfsleven biedt hier oplossingen voor. Van de verenigingen wordt een kleine tegenprestatie gevraagd en zo ontstaat het ´handelen´. Zowel vraag als aanbod kan uit van alles bestaan, zolang het maar in natura is, dus geen geld. Denk bijvoorbeeld aan: kennis, personele inzet, goederen of faciliteiten.

De beursvloer is in 2014 en 2015 met succes georganiseerd. Deze derde editie heeft een extra component: de ‘Almense’ Pien Pon, eigenaresse van galerie De Blauwe Deur, zal een presentatie geven over de ontwikkelingen van het Staringmuseum. Alle bedrijven en verenigingen/stichtingen in de gemeente Lochem kunnen zich aanmelden via deze link. U kunt ook een mail sturen naar info@lochemseuitdaging.nl of bellen met 06-51728331. Deelname is voor alle partijen gratis.

Pin It on Pinterest

Share This