06 31 49 57 63 info@lochemseuitdaging.nl

Lelystad Airport vervult de wens van cliënten Woonzorg Flevoland met een wensrondvlucht boven Lelystad.

8 aug, 2018

Op donderdag 19 juli hebben drie cliënten van Woonzorg Flevoland een wensvlucht boven Lelystad gemaakt. De rondvlucht is mogelijk gemaakt door Lelystad Airport en is een match van de Lelystadse Uitdaging.

In een uitzending van Omroep Flevoland eind maart vertelde John Bos, bestuurder bij Woonzorg Flevoland, samen met Simone Veldt van de Lelystadse Uitdaging over de wensboom. In deze bomen (die staan in de woonzorglocaties van Woonzorg Flevoland de Hanzeborg en De Uiterton) hangen cliënten hun wens. Bezoekers en medewerkers doen vervolgens hun best om deze wensen uit te laten komen. In de uitzending van Omroep Flevoland werd een oproep gedaan aan het Lelystadse bedrijfsleven voor de invulling van een aantal wensen van cliënten.

Dankbaar en trots

Lelystad Airport bood na de oproep een rondvlucht aan voor drie cliënten. Hanne Buis van Lelystad Airport vertelt: “Wij vinden het een goed initiatief! Uiteraard willen wij de wens van de drie cliënten van Woonzorg Flevoland graag in vervulling laten gaan. Dit om zo ook maatschappelijk ons steentje te kunnen bijdragen.” Simone van Veldt van de Lelystadse Uitdaging: “deze match laat zien hoe betrokken het Lelystadse bedrijfsleven is en graag wat terug doet voor de stad. Door samen te werken worden er dingen gerealiseerd die daarvoor niet mogelijk leken. Daar mogen we trots op zijn.”

Lelystad vanuit de lucht

Bij vertrek was de spanning duidelijk voelbaar bij de drie cliënten die mee gingen met de rondvlucht. Na een korte instructie en geruststellende woorden van de piloot ging de rondvlucht van start. “Dit was echt een geweldige ervaring, ik heb gewoon mijn huis gezien vanuit de lucht”, vertelt mevrouw Ferdinandus stralend. Ook beide andere cliënten geven aan enorm te hebben genoten van de vlucht en het uitzicht. Een mooie wens is in vervulling gegaan.

Over Woonzorg Flevoland

Woonzorg Flevoland is een zorgorganisatie met een breed aanbod van zorg, diensten en welzijnsactiviteiten. Deze zorg wordt geboden in de moderne woonzorglocaties en via thuiszorg. Woonzorg Flevoland is een innovatieve organisatie met een heldere en eigentijdse visie op zorg en welbevinden, waarbij altijd wordt gedacht in mogelijkheden.

Over de Lelystadse Uitdaging

De Lelystadse Uitdaging verbindt het lokale bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties met als doel de leefkwaliteit van de bewoners in Lelystad te verbeteren, door het inzetten van middelen, materialen en menskracht. De Lelystadse Uitdaging geeft invulling aan maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO). Bij MBO gaat het om het geven van steun aan maatschappelijke initiatieven en het tonen van betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken in de directe of indirecte omgeving van de onderneming.

Pin It on Pinterest

Share This