06 31 49 57 63 info@lochemseuitdaging.nl

NLdoet 2015: begin nu met voorbereiden!

14 november 2014 – Op 20 en 21 maart 2015 vindt wederom NLdoet plaats, de landelijke vrijwilligersdagen van het Oranje Fonds. Deze dagen helpen u de activiteiten van uw vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie onder de aandacht te brengen bij particulieren en bedrijven. Het uiteindelijke doel is om nieuwe vrijwilligers te werven voor uw ‘club’.

Deze dagen kunt u goed gebruiken om klussen te doen, waar u anders met uw vaste vrijwilligers niet aan toekomt.

Kom ideeën en inspiratie opdoen
Om met elkaar ideeën uit te wisselen over welke klussen je zou kunnen aanbieden, de werkwijze van het Oranje Fonds en hoe je bedrijven kunt benaderen organiseren het Vrijwilligerssteunpunt Lochem en de Lochemse Uitdaging samen een startbijeenkomst NLdoet 2015. We nodigen u hiervoor van harte uit op dinsdag 9 december, van 19.00 tot 21.30 uur bij Kulturhus ’t Kruispunt, Verwoldseweg 1 in Laren.

Mensen van Scoutinggroep Jan van Riebeeck en Villa Achterstraat komen vertellen hoe u NLdoet op een leuke en effectieve manier kunt organiseren.

We hebben ook een bedrijf uitgenodigd dat meedoen met NLdoet belangrijk vindt. Zij vertellen u waarom zij dit belangrijk vinden en wat een bedrijf over de streep kan trekken om mee te doen.

U gaat ook met elkaar in gesprek voor het opdoen van inspiratie en kennis over een mogelijke aanpak.

Wilt u weten hoe u zoveel mogelijk uit NLdoet kunt halen? Als u in maart voldoende vrijwilligers voor uw klus wilt, begin dan nu met de voorbereidingen en kom naar de startbijeenkomst op 9 december. U kunt zich aanmelden voor deze avond door een e-mail te sturen naar vrijwilligerssteunpunt@welzijnlochem.nl. Vermeld s.v.p. het aantal personen. Graag tot dan!

Pin It on Pinterest

Share This