06 31 49 57 63 info@lochemseuitdaging.nl

Stemmen op Kroonappels

12 maart 2013 – De Lochemse Uitdaging is één van de initiatieven die is aangemeld op de site www.kroonappels.nl. Met de Kroonappels wil het Oranjefonds haar beschermpaar na de inhuldiging wegwijs maken in de leukste & mooiste sociale initiatieven in Nederland. Elk initiatief kan winnaar worden in zijn categorie.

Stemweekend op 15, 16 en 17 maart

Wie kan de nieuwe Koning en Koningin beter de weg wijzen naar de mooiste en beste initiatieven dan mensen in het land? In het weekend van 15, 16 en 17 maart (ook NLdoet!) kan iedereen via de website www.kroonappels.nl op initiatieven in zijn of haar eigen gemeente stemmen. Op woensdag 20 maart zijn de gemeentelijke winnaars bekend.

Deze gemeentelijke winnaars stemmen van 20 t/m 27 maart op winnaars in een andere regio. Zo beoordelen bijzondere initiatieven elkaar weer. In iedere regio komt er, per categorie, 1 winnaar uit de bus. Op donderdag 18 april komen alle regionale winnaars bij elkaar. In een spannende strijd met een deskundige jury komt er uiteindelijk één winnaar per categorie uit de bus. Die worden ook meteen bekend gemaakt. Zij winnen een Appeltje van Oranje én € 50.000,=.

Breng je stem uit op de Lochemse Uitdaging op www.kroonappels.nl. Je kunt kiezen voor Matches, Spullenbank of Coördinatie NLdoet!

 

Pin It on Pinterest

Share This