06 31 49 57 63 info@lochemseuitdaging.nl

Workshop Goede Zaken op 12 mei

11-03-2015 – Op dinsdag 12 mei organiseert de Lochemse Uitdaging we samen met het Vrijwilligerssteunpunt de workshop Goede Zaken.

Deze workshop is bestemd voor verenigingen en stichtingen (max. 2 deelnemers per organisatie), met name voor hen die meedoen met de Beursvloer Lochem. Dat is overigens niet verplicht. Er zijn geen kosten verbonden aan uw deelname.

Doel van de workshop
Deze workshop bereidt u voor op de samenwerking met bedrijven en /of de Beursvloer. Hierdoor komt u goed voorbereid op de beursvloer en wordt het maken van matches gemakkelijker. U heeft nagedacht over een creatieve vraag en tegenprestatie. U heeft geleerd beter te netwerken. Dit komt de samenwerking tussen bedrijf en samenleving ten goede en helpt bij het maken van matches op de beursvloer.

Inspiratie
Door het interactieve karakter van de workshop wordt u geïnspireerd door vragen en tegenprestaties van deelnemers van andere verenigingen en stichtingen. Het komt ook voor dat er tijdens de workshop al matches onderling worden gerealiseerd. De locatie is het Kulturhus in Laren (Verwoldseweg).

Meedoen?
Stuur een mail aan Hetty de Wit.
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Maximaal 2 deelnemers per organisatie.

Pin It on Pinterest

Share This