06 31 49 57 63 info@lochemseuitdaging.nl

Workshop Succesvol Samenwerken met bedrijven

Bijna iedere vereniging of stichting, klein of groot, heeft er tegenwoordig mee te maken: bezuinigingen. Het is zoeken naar de manier om toch alles wat je als vereniging nodig hebt of wilt doen, te organiseren.

De Lochemse Uitdaging organiseert op 3 juni BeursvloerLochem. Hier kunt u in onderhandeling met bedrijven uw vragen stellen en hen vragen uw knelpunten op te lossen. Zij doen dit tegen een (kleine) tegenprestatie en met gesloten beurs.

De workshop ‘Succesvol samenwerken met bedrijven’ is ter voorbereiding op het onderhandelen met de bedrijven. Wat heeft uw vereniging te bieden en welke vragen stelt u aan het bedrijfsleven. U maakt kennis met een andere manier van denken en doen. Wat kunnen we vragen, anders dan geld? Hoe kunnen we juist in tijden van bezuiniging de samenwerking vinden? U krijgt tips over hoe u uw vereniging of stichting in een paar eenvoudige stappen kunt verbinden aan bedrijven. Heel specifiek leert u hoe u uw vraag en tegenprestatie voor de BeursvloerLochem op een aantrekkelijke manier kunt formuleren bij de bedrijven. Een eye-opener voor veel deelnemers!

De workshop is gratis voor maximaal 2 personen per vereniging/stichting en wordt gegeven door Esther Schoustra van Goede Zaken (www.goedezaken.eu). Voor aanmelding stuur een mail naar Hetty de Wit: h.dewit@lochemseuitdaging.nl. Telefoon: 06-129 154 71.

Datum: 26 mei. Tijd: 19.00 – 22.00 uur. Locatie: nog te bepalen.

Pin It on Pinterest

Share This