06 31 49 57 63 info@lochemseuitdaging.nl

Een nieuw bestuur en nieuwe manager

We hebben een nieuw bestuur, bestaande uit de drie heren Drs. J.J.M. Meijerink (voorzitter), E. Reinke en F.P.C. Postmus. Door hun ervaring weten zij mensen bij elkaar te brengen en zijn ze sociaal en maatschappelijk betrokken.

Ook is er een nieuwe manager: Mariska Mentink. Mariska: Al sinds 2003 werk ik voor de gemeente Lochem en daardoor heb ik goed lochems netwerk. Mensen kennen mij wellicht als contactpersoon voor dorpsraden/ belangenverenigingen, of van het project Rural Alliances. Tegenwoordig werk ik vooral op het terrein van duurzaamheid. In 2012 kwam ik in aanraking met de Lochemse Uitdaging. Ik vond het direct een mooi concept en heb de eerste beursvloer van de Lochemse Uitdaging mee helpen organiseren.

Mariska vervolgt: er is al van alles in gang gezet. Zo overlegt de matchgroep op woensdag 17 februari, werken we mee aan NL-Doet op 11 en 12 maart, en organiseren we op vrijdag 18 maart 8 uur overwerken voor het goede doel, in het Stadshuus in Lochem. Ook houden we weer een maatschappelijke beursvloer begin juni.

Wij zoeken nog deelnemers voor NL-Doet en 8 uur overwerken, dus hou facebook, twitter en onze website in de gaten! Of neem contact op via mariska@lochemseuitdaging.nl of bel met 06 517 28 331.

Mariska Mentink - foto

 

Pin It on Pinterest

Share This