06 31 49 57 63 info@lochemseuitdaging.nl

Beursvloer 2017 zeer succesvol!

De vierde editie van de beursvloer van de Lochemse Uitdaging werd op 21 november gehouden in ‘het Werk Atelier’ in Eefde. Deze deal werd in 2016 al vastgelegd.  Met ruim 70 deelnemers, 48 matches en een maatschappelijke waarde van ruim € 32.000,-  gaat de vierde editie de boeken in als wederom succesvol. 

Daan Sieberlink was ook dit jaar de spreekstalmeester van de Beursvloer, hij gaf het eerste woord aan Henk Sprukkelhorst de voorzitter van Het Werk Atelier die de gasten welkom heette. Vervolgens heeft vanuit het Jongerenwerk Lochem Samaual El Hadouchi de aanwezigen verteld over het evenemet Serious Lochem die op 22-23 december gaat plaatsvinden op de Kleine Markt in Lochem. Tot slot heeft de wethouder Ingrid de Pagter met een ferme gongslag de beursvloer geopend.

De onderhandelingen gingen direct van start. De 60 minuten waren voorbij en de Notaris Albert van Hoff en Advocaat Marion van Beelen maakten de eindstand bekend, in totaal zijn er  48 matches gerealiseerd met een maatschappelijke waarde van ruim € 32.000,-.

 

After Movie Beursvloer 2017

 

Pin It on Pinterest

Share This