06 31 49 57 63 info@lochemseuitdaging.nl

Een stoelmassage voor Het Spijk

Wegens technische problemen met de pagina van de Lochemse Uitdaging is het niet gelukt om dit geweldige nieuws met U te delen. Eind 2017 ontvingen wij dit bericht van een van de prachtige match die Anneke Stuij heeft gemaakt.

Een stoelmassagedag voor het Spijk


 

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is gebaseerd is op de traditionele Japanse drukpuntmassage. U neemt geheel gekleed plaats op een comfortabele massagestoel. In ongeveer 15 minuten worden veel drukpunten op hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en heupen gemasseerd. Er wordt geen gebruik gemaakt van olie, waardoor de massage uitermate geschikt is om te worden uitgevoerd op de werkplek.

 

Wat doet stoelmassage?

  • Stoelmassage geeft ontspanning op een snelle en plezierige manier.
  • Het bevordert de circulatie, waardoor het zelfgenezende vermogen wordt gestimuleerd.
  • En daardoor heeft het een positieve uitwerking op uw gezondheid!

Het werkt vooral preventief, maar het helpt ook om bestaande klachten te verlichten. Uw eventuele klachten kunt u voorafgaande aan de massage met Anneke bespreken, zodat zij de massage waar nodig, kan aanpassen.

 

In het kader van de beursvloer De Lochemse Uitdaging wordt deze dag cadeau gegeven aan Sutfene het Spijk door Praktijk Anneke Stuij uit Lochem. Zij is van oorsprong fysiotherapeute en heeft zich gespecialiseerd in ontspanningstherapie. Ze heeft in de afgelopen jaren vele duizenden stoelmassages op de werkvloer gegeven bij grote en kleine bedrijven.

 

Anneke komt graag naar Het Spijk toe voor een verwendag in 2018!

Praktijk Anneke Stuij
Torenmolenlaan 84
7241 VM Lochem
www.praktijkannekestuij.nl
praktijkannekestuij@gmail.com
06-40153078

Ook te vinden op Twitter l Facebook l  Linked In

Pin It on Pinterest

Share This