06 31 49 57 63 info@lochemseuitdaging.nl

Doe mee met NLdoet, 15 en 16 maart 2013

3 februari 2013 – Op 15 en 16 maart worden de landelijke vrijwilligersdagen NLdoet georganiseerd door het Oranje Fonds. De Lochemse Uitdaging en het Vrijwilligerssteunpunt Lochem hebben dit jaar de handen ineen geslagen om klussen en bedrijven aan elkaar te (helpen) koppelen.

1 februari was de sluitdatum voor het indienen van klussen. Nu begint de adoptie van klussen. Op dit moment zijn er 25 klussen ingediend door 18 organisaties verdeeld over de gemeente Lochem. Kijk in het overzicht onderaan dit bericht.
Ik daag u uit om met uw eigen organisatie of bedrijf een klus te adopteren en met uw medewerkers hieraan mee te werken. Gebleken is dat deze klussen zeer geschikt zijn om als bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit in te zetten. U kunt natuurlijk ook – geheel volgens de werkwijze van onze Uitdaging – een ander bedrijf uitdagen om aan deze klussen mee te doen. Stuurt u daarvoor het overzicht gerust door. Viverion heeft al een klus geadopteerd: 10 personen gaan op vrijdag 15/3 aan de Westerbleek in Lochem de kruidentuin van het Historisch Genootschap voorjaarsklaar maken. Alle 65 medewerkers van Viverion doen trouwens mee aan NLdoet. Verspreid over het gehele werkgebied van Viverion doen zij verschillende klussen. Top!

Wilt u ook meedoen met een klus, dan kunt u contact leggen met de organisatie die deze klus heeft aangemeld. U kunt dan afspraken maken over het aantal personen en de tijd die u aan de klus kunt besteden. Meer informatie vindt u op: http://www.nldoet.nl/nldoet/klus_zoeken/. Vul op de site de plaatsnaam in, kies de klus en klik op Bekijken.

Pin It on Pinterest

Share This