06 31 49 57 63 info@lochemseuitdaging.nl

Organisatie Beursvloer 2014 in volle gang

gong01-05-2015 – Op 3 juni organiseert de Lochemse Uitdaging voor de eerste maal in deze gemeente: BeursvloerLochem!

Diverse verenigingen en bedrijven hebben zich reeds aangemeld om aan deze maatschappelijke ruilbeurs mee te doen. Kijk onder Beursvloer (rechtsboven) op deze site.

De Lochemse Kunstfactor stelt hun ruimte beschikbaar voor deze “beurs met winst voor iedereen”. Joachim Geerdink, inspirator & verbinder, houdt een prikkelende inleiding over maatschappelijk betrokken ondernemen. Burgemeester van ’t Erve opent te BeursvloerLochem.
Eetcafé Scholten verzorgt tijdens dit evenement belangenloos de hapjes en drankjes. En dat is bijzonder op de dag na de Keidagen. FairTradeLochem is ook van de partij met een gratis koffiebar.

Tap & Van Hoff Notarissen doen mee met spreekstalmeester Daan Siebelink, die vraag en aanbod luid en duidelijk aan elkaar zal knopen. Notaris Albert van Hoff zal de gemaakte matches bezegelen en er een waarde aan geven, zodat we aan het eind van het uur handelen inzicht hebben in aantal matches en de maatschappelijke waarde daarvan.

De BeursvloerLochem is mede mogelijk gemaakt door Rural Alliances, Café Restaurant Stegeman, ffbb Projectmanagement en Stichting Welzijn Lochem.

 

Pin It on Pinterest

Share This